Κρυσταλλοθεραπεία & Αλλεργίες

BLOG

Κρυσταλλοθεραπεία & Αλλεργίες

Η αλλεργία είναι µια υπερβολική φλεγµονώδης αντίδραση του οργανισµού σε µια ουσία, -είτε πρόκειται από τη γύρη, από συγκεκριµένες τροφές, από ζώα ή ορισµένες χηµικές ουσίες. Οι αλλεργίες όχι µόνο δηµιουργούν δυσάρεστα συµπτώµατα, αποκαλύπτουν επίσης προβλήµατα του ανοσοποιητικού συστήµατος. Για να ανακάµψετε από αυτές και για να αποτρέψετε την επιστροφή τους, είναι σηµαντικό να αντιµετωπίσετε τα αιτία που προκαλούνται σε σχέση µε το ανοσοποιητικό σύστηµα.

Στην πρακτική µου ως ενεργειακή θεραπεύτρια* , έχω δει αποτελέσµατα χρησιµοποιώντας την ολιστική προσέγγιση που είναι οι θεραπευτικοί πολύτιµοι κρύσταλλοι σε συνδυασµό µε τα βότανα. Τα ενεργειακά ελιξίρια απο κρυστάλλους και βότανα µπορούν να καταστείλουν τα αλλεργικά συµπτώµατα φροντίζοντας τα βαθύτερα αίτια χωρίς να προκαλέσουν παρενέργειες.

Καρνεόλη (Carnelian) σε συνδυασµό µε Πετασίτη (Petasites): Αναζωογονεί το
ανοσοποιητικό σύστηµα και βοηθά στην αποτοξίνωση του σώµατος. Συγκεκριµένα, είναι εξαιρετικά ωφέλιμη σε κρίσεις άσθµατος, σε ηµικρανία ή πονοκέφαλο, σε λήθαργο που συνήθως προκαλεί η εποχιακή αλλεργία.

Σµαράγδι (Emerald) σε συνδυασµό µε το «Νύχι της Γάτας» (Uncaria): προσφέρει ενεργειακή φροντίδα και βαθειά θεραπεία καθώς αναζωογονεί την καρδιά -ειδικά κατά την έξαρση της αλλεργίας, απαλύνοντας τυχόν αναπνευστικά συµπτώµατα.

Χαλαζίας χιονιού (Snowflake Quartz) σε συνδυασµό µε την γνωστή σε όλους µας Τσουκνίδα (Urtica): Αναζωογονεί, ισορροπεί και ηρεµεί το σώµα κατά την διάρκεια της αλλεργίας. Χαρίζει δροσιά καθώς απορροφά την θερµότητα της φλεγµονής. Ο συνδυασµός και των τριών προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσµατα στην αντιµετώπιση της αλλεργίας.

Στο οµοιοπαθητικό Φαρµακείο θα βρείτε εξαιρετική ποιότητα ενεργειακών
ελιξίριων για την καλύτερη φροντίδα σας.

  • Η Πέννυ Αδαµοπούλου είναι Quantum Healer (Ενεργειακή Χειρουργός), Αστροϊατρός, Holistic Coach & Μέντορας. Είναι αφυπνισµένη δίδυµη φλόγα (δόνηση Ψυχής) της οικογένειας των Blue Ray (Starseed). Η πολύχρονη επαγγελµατική της καριέρα ως δηµοσιογράφος στα αµερικανικά µέσα ενηµέρωσης την ώθησαν στην
    εντατική έρευνα και µελέτη της αυτογνωσίας, αυτοθεραπείας και της πανάρχαιας γνώσης διαφόρων πολιτισµών όπως των Ατλάντιων, Λεµούριων, των Αρχαίων Ελλήνων, των Πυθαγορείων, των Σαµάνων & Δρυίδιδων. Εκπαιδεύτηκε και µυήθηκε από Q’ero Inca Σαµάνους και Αστρολόγους Εσωτερισµού, Pranic Healers και Yogis, στο εξωτερικό,όπου και έφτασε µέσω εντατικού διαλογισµού και αυτοδιδασκαλίας στην Αυτογνωσία.
  • T: 694.036.9797 * E: info@syndemiurgia.com * W: www.syndemiurgia.com