Τι είναι η κρυσταλλοθεραπεία

BLOG

Τι είναι η κρυσταλλοθεραπεία

Ο κρύσταλλος χρειάζεται τον άνθρωπο όπως και ο ανθρωπος τον κρύσταλλο για να υπάρξει θεραπεία. Δηλαδή, η δύναμη της θέλησης της ανθρώπινης ψυχής που θέτει την πρόθεση να θεραπευτεί. Αυτή η πρόθεση είναι ενέργεια δηλαδή αιθέρας (πνεύμα) δηλαδή συνείδηση.

Η ενέργεια αυτή του ανθρώπου πυροδοτεί τον αιθέρα του κρυστάλλου και τον ενεργοποιεί έτσι ώστε να απελευθερώσει όλα τα ιχνοστοιχεία , ιζήματα και μέταλλα του. Δηλαδή γινεται ανταλλαγή ενεργειών και έτσι θεραπεύεται το κύταρρο εκείνο του οργανισμού που έχει χαμηλή δόνηση ενέργειας.

Ο άνθρωπος όταν θεραπεύεται ανεβάζει την δονησή του δηλαδή αποκτά ενέργεια (αναζωογόνηση) και προσφέρει την ενέργεια αυτή παντού γύρω του στο περιβάλλον του, και με αυτόν τον τρόπο θεραπεύεται και η Μητέρα Γη (ο πλανήτης μας) και ανέβαζει την δόνησή της. Αυτό σήμερα ονομάζεται Αιθερική Θεραπεία ή αλλιώς Κβαντική Θεραπεία (Quantum Healing).

ΧΡΗΣΗ: Το κάθε ελιξίριο κρυστάλλου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έχει δηλαδή σε σταγόνες που λαμβάνει κάποιος από το στόμα, είτε απευθείας, είτε σε νερό. Άλλοι τρόποι χρήσης του ελιξίριου κρυστάλλου είναι η βάση για αρωματοθεραπεία με αιθέρια έλαια, η βάση για βοτανοθεραπεία με ειδικά βότανα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και σαν βαση για σειρά καλλυντικής φροντίδας σώματος, πχ: σαμπουάν, γαλάκτωμα σώματος, λάδι για μασάζ, κλπ.

Η Πέννυ Αδαµοπούλου είναι Quantum Healer (Ενεργειακή Χειρουργός) & Ψυχοπαιδαγωγός. Είναι αφυπνισµένη δίδυµη φλόγα (δόνηση Ψυχής) της οικογένειας των Blue Ray (Starseed) που ηγείται ο Αρχάγγελος Μιχαήλ. Η πολύχρονη επαγγελµατική της καριέρα ως δηµοσιογράφος στα αµερικανικά µέσα ενηµέρωσης την ώθησαν στην εντατική έρευνα και µελέτη της αυτογνωσίας, αυτοθεραπείας και της πανάρχαιας γνώσης διαφόρων πολιτισµών όπως των Ατλάντιων, Λεµούριων, των Αρχαίων Ελλήνων, των Πυθαγορείων και των Σαµάνων & Δρυίδιδων. Εκπαιδεύτηκε και
µυήθηκε από Q’ero Inca Σαµάνους και Αστρολόγους Εσωτερισµού, Pranic Healers και Yogis, στο εξωτερικό,όπου και έφτασε µέσω διαλογισµού και αυτοδιδασκαλίας στην αυτογνωσία.

T: 694.036.9797
E: panayiota@gmail.com