ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ ΜΕΣΩ EMAIL (info@omoiopathitikofarmakeio.gr), ΕΙΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ( +30 2103612105) ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ.

Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους και διευκρινήσεις και επιλέξτε το κουτάκι “Δέχομαι τους όρους” προκειμένου η διαδικασία να ολοκληρωθεί επιτυχώς. Πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας επιβεβαιώστε ότι τα στοιχεία σας είναι σωστά. Με την ολοκλήρωση θα σας αποσταλλεί email επιβεβαίωσης με περαιτέρω οδηγίες.

Οι τρόποι παραγγελίας και πληρωμής είναι οι ακόλουθοι:

Αντικαταβολή

Επιλέγοντας τα προϊόντα που επιθυμείτε (κάνοντας προσθήκη στο καλάθι, μέσω του εικονιδίου με το καροτσάκι) , σας τα αποστέλλουμε μέσω courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.

Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να επιλέξετε τα προϊόντα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να μας επισκεφθείτε στη διεύθυνση Σόλωνος 54, Αθήνα, προκειμένου να τα παραλάβετε στις ώρες λειτουργίας του φαρμακείου μας (για τηλεφωνική επιβεβαίωση καλείτε στο 210 3612105).

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Επιλέγοντας τα προϊόντα που επιθυμείτε, και συνυπολογίζοντας τα έξοδα μεταφοράς μπορείτε να εξυπηρετηθείτε μέσω κατάθεσης στον παρακάτω λογαριασμό:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Χατζοπούλου Άννα

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 15 195 790 017

IBAN: GR14 0110 1510 0000 1519 5790 017

BIC: ETHNGRAA

Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Φαρμακείο μας στέλνοντας ένα email στο info@omoiopathitikofarmakeio.gr, για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση, ή καλέστε μας στο 210 3612105, ή μέσω fax στον ίδιο αριθμό.

Το κόστος μεταφορικών διαμορφώνεται αναλόγως του τρόπου πληρωμής. Για να δείτε τον υπολογισμό προχωρήστε σε ολοκλήρωση αγοράς και πριν να γίνει αποστολή παραγγελίας, επιλέγοντας την περιοχή σας και τον τρόπο πληρωμής μπορείτε να δείτε πως διαμορφώνεται το κόστος μεταφορικών και αντικαταβολής.

Μέσω της κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό αποφεύγεται το πρόσθετο κόστος αντικαταβολής.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 5 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε επικοινωνήστε μέσω e-mail στο info@hatzopoulou.gr

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΓΟΡΩΝ ΜΕΣΩ PAYPAL – ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ(ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ).