Τρόποι Αποστολής

Παραλαβή απο το κατάστημα 
Μπορείτε να παραλάβετε και να πληρώσετε την παραγγελία σας στο κατάστημα μας Σόλωνος 54, Αθήνα αφού επικοινωνήσετε μαζί μας να επιβεβαίωσετε ότι είναι έτοιμη η παραγγελία σας ή έχετε ενημερωθεί τηλεφωνικά.Ώρες παραλαβής Δευτέρα καιΤετάρτη 9:00-15:00 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 9:00-20:00 εκτός αργιών.

Για αποστολές στην Ελλάδα

Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη μέρα εκτός από περιπτώσεις που δεν είναι όλα τα προϊόντα διαθέσιμα. Σε περίπτωση έλλειψης κάποιων προϊόντων, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να μεταβάλλεται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα της ίδιας της εταιρίας. Σε κάθε περίπτωση αν η αναμονή φτάσει τις 5 ημέρες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email.
ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: 2,5€
ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: 4€
ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€

Για όλες τις αγορές πάνω από 50€ η αποστολή θα είναι δωρεάν με courier  κατευθείαν στην πόρτα σας. Η προσφορά αυτή ισχύει μόνο για παραγγελίες που το βάρος τους δεν ξεπερνά τα 2 κιλά.
ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε ορισμένες δυσπροσιτες περιοχές η αποστολή με courrier είναι ακόμα αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται ως το κοντινότερο κατάστημα courier και η παραλαβή απο εκεί πρέπει να γίνει απο εσάς.
ΠΡΟΣΟΧΗ!: Δεν παραδίδουμε σε ταχυδρομικές θυρίδες. Η αποστολή γίνεται στο κοντινότερο κατάστημα courier και η παραλαβή απο εκεί πρέπει να γίνει απο εσάς.
* Σε περίπτωση εξάντλησης των αποθεμάτων ίσως υπάρξει καθυστέρηση για την οποία και θα σας ειδοποιήσουμε μέσω email.
 

Για παραγγελίες άνω των 5 κιλών παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω mail για το ακριβές κόστος των μεταφορικών

Leave us a comment